Log på

Vilkår

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Pool-eksperten.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Pool-eksperten.dk

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Pool-eksperten.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt mellem køber og Pool-eksperten.dk. Varene sendes som regel indenfor 1 arbejdsdag efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 2 arbejdsdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varene

Risikoen for varer bestilt hos Pool-eksperten.dk overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer køber sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Pool-eksperten.dk skal påberåbes inden for rimeligtid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Pool-eksperten.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Pool-eksperten.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Pool-eksperten.dk.

Fortrydelsesret

Pool-eksperten.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen, dette gælder dog ikke varer bestilt på specialmål. Fortryder du købet, skal Pool-eksperten.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Pool Eksperten ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Pool Eksperten ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Pool Eksperten har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ovenstående e-mail.
 
- Vi trækker pengene når varen sendes fra lager
 
- Du kan betale med følgende kort : Dankort/Visa, MasterCard, Visa Elektron, Maestro 
 

Klagemuligheder

Er du uenig med Pool-eksperten.dk omkring en handel, beder vi dig at skrive til info@pool-eksperten.dk
Vi tager klager meget seriøst, og vil behandle din klage hurtigst muligt efter modtagelsen. Du kan forvente en besvarelse indenfor 3 arbejdsdage.

I tilfælde af fortsat uenighed har du mulighed for at kontakte Forbrugerstyrelsen. Det kan du gøre ved på denne adresse, ved at skrive til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby. Tlf.: 4171 5000 e-mail: kfst@kfst.dk.

Fra 15. februar 2016 kan du også anvende EU-kommissionens online klageportal,(www.forbrugereuropa.dk) hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@pool-eksperten.dk

Klager og uenighed tager tid til at løse, uanset hvilken klagevej du vælger. Du kan ikke forvente en løsning her og nu, da alle parter skal have tid til at finde ud af, hvad der er sket, og hvad der eventuelt bør ske fremadrettet. Vi er opsat på at finde hurtige løsninger på berettigede klager, da vi på ingen måde har fordel af at drage sager i langdrag.