Log på

Om os

Hos Pool Eksperten ApS. har vi over 15 års erfaring med salg og service samt rådgivning og vejledning om Swimmingpools, pool udstyr, kemi, overdækninger, og poolpumper. Siden år 2000 har vi leveret over 500 pools til vores kunder overalt i Danmark, og det betyder, at vi har stor erfaring med at imødekomme diverse krav samt opfylde forskellige ønsker til installering af pools.

Vi er eksperter i swimmingpools

Når du vil have etableret en swimmingpool, hjælper vi dig gerne med en vurdering af placeringen din grund, da der er mange ting der skal tages højde for.

Former og faconer

Vi vejleder dig gerne i vores udvalg af forskellige swimmingpools samt hvilke der passer bedst til din grund. Vores pools kommer nemlig i forskellige former, faconer og dybder, og det er vigtigt at alt stemmer overens med dine behov. Måske søger du en pool, der er flot arkitektonisk, er børnevenlig eller skaber velvære. Vi har designs, der opfylder alle disse krav.

Materialer

Vi rådfører dig også i, hvilke materialer du bør vælge baseret på dine behov. Vi tilbyder swimmingpools i glasfiber, beton og polypropylen(PP-Pool) Det kan være, at du ikke har meget tid til vedligeholdelse, og her vil glasfiber være den bedste løsning for dig. Der er fordele og ulemper ved alle materialerne, og vi sørger for, at du er godt oplyst, når du tager dit valg.

Vind og vejr

Vejret er meget omskifteligt i Danmark, og det betyder, at din swimmingpool er mere udsat nogle tider på året end andre. Hvis vinteren er særlig hård kræver det f.eks. at du bruger en særlig type overdækning mens det om efteråret kan være, at pool-opvarmning er nødvendigt.

Tilbehør

Noget tilbehør skal der tages højde for i forbindelse med valget af swimmingpool, mens andet kan eftermonteres, og skal man f.eks. have en vippe, er det bedst at tænke den ind i designet af pool og placeringen i haven fra start.

Etablering

Vi hjælper gerne med at anvise en entreprenør, der har erfaring med pools. Vi tilbyder også servicevedligehold, og vi benytter altid autoriserede servicefolk, så du kan føle dig 100% sikker.

Ingen fordyrende mellemled

Vi importerer direkte til eget lager uden fordyrende mellemled. Derfor er vi i stand til at holde både pris og leveringstid i bund samtidig med at holde kvaliteten på vores pools helt i top!

Ærlighed og grundighed er vores kerneværdier

Det er vores erfaring at en god og grundig gennemgang af dit pool-projekt er sikrer dig en løsning I vil være glade for i mange år.

En pool er nemlig en stor investering, så vi sørger for, at dig og din familie får den bedste oplevelse som muligt med jeres nye pool. En pool er et samlingssted, hvor man morer sig med familien, slapper af i solen, plejer sin krop og skaber gode minder med venner og bekendte. Vores mission er at give jer en pool, der opfylder alle disse krav og mere til. Med vores vejledning og ekspertise garanterer vi, at I ikke vil komme til at fortryde jeres køb.

Ring til os på Tlf.: 72 20 66 61 eller skriv til os på mail: info@pool-eksperten.dk

Fokus varer

Zodiac FloPro
Vare nr. 0002
Fra DKK 4.690,00
Læs mere
Spa Delight
Vare nr. Udespa011
DKK 57.500,00
Læs mere
Spa Soulmate
Vare nr. Udespa008
DKK 46.900,00
Læs mere