Nyhed fra Svenske Gullberg & Jansson:

F.eks: Pooltag model Nova - lav taghøjde ! Netop nu nedsat vinterpris.

Ring til os for uforpligtende konsulent besøg samt super tilbud.

Tlf.: 72206661 / Mail: info@pool-eksperten.dk.

Vi har overdækninger til alle typer af pools og priser fra KUN 35.000 kr.

Pool overdækning Gullberg JanssonPool overdækning gullberg JanssonPool overdækning gullberg Jansson

Forskydeligt pooltag i tre standardstørrelser

Nova leveres i en kasse som byggesæt.

Nova-serien er vores standardserie for pooltage med lav taghøjde. Nova passer til alle standardpools såvel med som uden poolkant.

Modelserien er meget populær og opfylder alle de krav, man kan stille til et pooltag med hensyn til elegant design og robust konstruktion. Modelserien passer specielt godt til den, der er ude efter et lavt og stilrent pooltag, som ikke optager alt for meget plads i haven.

På trods af den lave højde er der fin plads til at svømme under taget. Nova har som standard en skydedør, som kan monteres på højre eller venstre side efter ønske, samt en aftagelig frontgavl.

Forskydeligt pooltag i tre standardstørrelser

A. 3x6 m pool
B. 4x8 m pool
C. 5x10 m pool

 

Pool overdækning / sikkerhedsdug / Vinterdug Klik her for at se montage vejledning af pool overdækning

NYHED fra Pool Eksperten.

Kvalitets vinteroverdækning specialsyet til Deres pool. Leveres med stropper til fastgøring. Der er 2 farver at vælge imellem, koksgrå eller mørkeblå. Leveringstiden er 8 - 14 dage fra ordreafgivelse.

Pris KUN 219 kr. pr. m2 incl moms og levering. (Ring for tilbud der passer til din pool tlf.: 20891985)

Dug Dug

Træt af at fiske blade, insekter mv. op af din pool? En overdækning fås i mange forskellige varianter, og en overdækning sparer dig ikke kun besværet med at rengøre din pool. 

For de som vælger at have poolen udendørs, vil en pool overdækning give større nydelse af poolen. Ikke alene kan man bruge poolen året rundt, man kan også spare en del rengøring af poolen.

 

 

 

 

 

 


Vi har over 100 modeller af pool overdækning. Fabrikssamlet eller som samle selv, høje som lave til mange forskellige typer af pools.

 

 

En pool overdækning fra Pool Eksperten mindsker nedfald og dermed rengøring samt minimerer kemikalie forbruget pga. et minimum af fordampning. Ligeledes hæves temperaturen 4-8 grader i snit samt mindsker varmetabet om natten til lig nul.

 

Pool overdækninger fra Pool Eksperten er produceret i Europa af kvalitets materialer som aluminium og polycabonat termoplader fra Bayer i Tyskland. Kvalitetsprodukter som sikrer en overdækning holder til det danske vintervejr. Finish og samle kvalitet findes ikke bedre.

 

Finder du ikke lige de ønskede mål her, så kontakt os og vi giver dig et skræddersyet tilbud.

 

Ring eller mail os for besigtigelse eller få et skræddersyet tilbud til netop lige din Pool på en overdækning. Vi kommer gerne til dig og hjælper med at tage mål til en overdækning.

 

 
Pool Eksperten har alle typer af overdækninger til pool, spa samt udestue, vi fører det absolut største udvalg i DK.